easy web builder

Arbejdsområder

Byens kloakservice arbejder inde for disse områder:

Mobirise

Spuling og sugning

Byens Kloakservice udfører professionel tømning af fedtudskiller, dine brønde og septiktank. Vi sørger for, at du ikke udleder unødvendige stoffer i naturen. Vi tilbyder tømning som en fast service til dig.

Mobirise

Højtryksspuling

Hos Byens Kloakservice er vi specialister i højtryksspuling. Vores spulere klarer både aflejringer af sand og jord, sæberester, fedt og rødder fra din have. Vi giver gerne gode råd om, hvordan du renser din kloak.

Mobirise

Drænspuling af mark og kloaker

Byens Kloakservice rykker ud og hjælper dig med at lede flydesand og okker væk fra din mark eller kloak. Vi spuler dit markdræn eller omfangsdræn.

Vi tilbyder fast service af drænspuling

Mobirise

Faldstammer

Vi tilbyder udfræsning af dine faldstammer eller rør i dine gulve. Byens Kloakservice har mange års erfaring med faldstammer. Kontakt os og få et gratis tilbud på dit problem med din faldstamme.

Mobirise

Strømpeforing

Strømpeforing er en metode til opgravnings fri renovering af kloak der udføres ved at blæse en ”strømpe” påført en lim inden i det eksisterende rør således at uønskede revner og huller lukkes gener fra forskydninger vil ofte minimeres ved en strømpe foring.

Punkt renovering er isættelse af væv med en lim der hærder dette bruges hvor der kun er tale om en meget få fejl eller for eksempel til blænding af tilløb der ikke længere er i brug.

Mobirise

Rottespærrer

Når vi arbejder i dit kloaksystem er det naturligt at vi også kigger på problemet med rotter.
Vi bruger rottespærrer der vor vi kan se behovet for det. Det sikrer at du ikke får rotter inde i dit system via brugen af rottespærrer. Vi har herunder nogle eksempler på de systemer vi bruger.

Mobirise

Rodskæring

Byens Kloakservice giver dig et gratis tilbud på rodskæring. Har du problemer med rødder i kloakledningen? Vi bruger tv inspektion til at undersøge skaden, så du sparer på omkostningerne.

Vi tilbyder rodskæring med både spuler og elektrisk udstyr. Vi hjælper også med at forebygge nye rødder i dit kloak eller rørsystem. 

Mobirise

TV Inspektion

Med en tv inspektion hjælper vi dig med at finde brud eller utætheder i din kloak eller rør. Vi dokumenterer tv inspektionen med en dvd og en rapport, så du har dokumentation på din kloaks tilstand for eksempel over for dit forsikrings selskab.

Har du mistanke om Skade eller eller rotter i din kloak? Så kontakt Byens Kloakservice. Vi har mange års erfaring med tv inspektion af rør og kloakafløb. Du kan minimere skader ved at få filmet din kloak. 

© Copyright Jim Heller Damgaard 2018- All Rights Reserved