Install this webapp on your device: tap and then Add to homescreen.

Firma ProfilByens kloakservice Aps ejes og drives af autoriseret kloakmester, Ole Søren Poulsen. Firmaet er grundlagt i 1965 af Ole Jacob Poulsen (nuværende indehavers fader), og startede som drænspulings- og maskinstationsvirksomhed.

Byens Kloakservice er en mindre virksomhed med bred erfaring indenfor kloakarbejde.

Vores service omfatter Tv-inspektion, rensning og anlæg og reperation af industrielle, private og offentlige kloakanlæg Herunder strømpeforing samt kloakering i det åbne land.

Fra Landrover til Mercedes Actros
Før i tiden var spuleren en Landrover, hvor tank og pumpe var påmonteret. Siden blev det til en Mercedes MB Trac med slamsuger bagpå (den grå Mercedes traktor, for dem som kender os fra den gang). Ved Ole Søren Poulsens overtagelse blev Mercedes Trac'en afløst af en JCB Fast Trac med en 8 kubikmeter slamsuger bagpå, samt en minigraver på en ladvogn til reparationsopgaver.

I dag er den afløst af en treakslet Mercedes Actros med styrbar boogie udstyret med 11 kubikmeter tank og en spuler, der yder op til 300 liter vand i minuttet ved 130 bar. Vi har også to biler, der varetager graveopgaver med minigraver i passende størrelse eller rendegraver.

Vi udfører opgaver inden for:

Drænspuling
Slamsuger
Kloakmesterarbejde
Strømpeforing/ punktrenovering
Faldstammer
Tv inspektion
Rodskæring
Højtryksspuling
Kontakt os i dag og få et gratis tilbud på dit kloakarbejde. Du kan ringe på 20 16 90 05 eller maile på service@byenskloakservice.dk . Vi er specialister i dine kloakproblemer.

Byens Kloakservice

Firma info

CVR.nr. 31582539
Mobil: 20 16 90 05

service@byenskloakservice.dk